Tenk hvor deilig det er å komme frem til reisemålet vel forberedt og klar til å nyte helgen eller ferien i fulle drag. Med eGuidene våre får du svar på mange av spørsmålene som dukker opp når du skal på tur.

Det klassiske spørsmål: Hvorfor?

Der traff du spikeren på hodet! Hvorfor bruke penger på en eGuide skrevet av fremmede, når du selv kan lete på nettet blant tusenvis av nettsider og finne den informasjon du trenger? Du svarte egentlig på spørsmålet helt av deg selv - fordi det tager tid i en travel hverdag, og fordi det finnes så uendelig mange nettsider derute, så ofte ender man opp mer forvirret enn klokere. Med eGuiden får du presis den informasjon du trenger, slik at du kun trenger å tenke på hva du skal ha med deg og så kose deg mest mulig.

Toscana

Roma

Alle veier fører til Roma, og selv om du eller dere har vært i Italias hovedstad tidligere, så er det alltid noe nytt å oppdage! Prøv eGuiden om Roma og få ny inspirasjon til steder som er verdt et besøk i den evige stad, nye restauranter som kan gi dere en uforglemmelig opplevelse og ikke minst tips om hvordan dere får mest mulig ut av turen til Roma.

Hva er en eGuide?

eGuidene du kan kjøpe, og laste ned her, kommer i en pdf-versjon som du enkelt kan ha med deg på telefonen din eller på nettbrettet. De finnes i tre varianter, Light-versjonen gir en smakebit på hva som finnes i de to andre utgavene og denne kan du prøve helt gratis. Så er det den ordinære utgaven samt Premium utgaven. Se produktbeskrivelsen til hver enkelt utgave for en nærmere introduksjon av innholdet. Du kan også få et lite innblikk i hvordan en Premium eGuide ser ut her.

Toscana

Test Light-versjonen helt gratis

Som noe nytt kan du nå laste ned Light-versjonen av våre eGuider, helt gratis. Du velger blott destinasjon og gjennomfører "kjøpet" uten å betale noe. Den blir levert som en pdf-fil til mailadressen din i løpet av et par minutter og du kan da få en ide om hva en slik eGuide inneholder.